Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota na Ženevskom sajmu

automobila 2017.

Predstavljanje novog Yarisa 2017 i Yarisa GRMN, jedinstvenih Toyotinih noviteta. Svetska premijera i-TRIL Concepta, Toyotine vizije gradske mobilnosti 2030. godine. Celokupan asortiman TOYOTA GAZOO Racing, uključujući Yaris WRC, TS050 Hybrid i Dakar Hilux.

Na predstojećem Ženevskom međunarodnom sajmu automobila (7. – 19. marta), Toyota će predstaviti novi Yaris za 2017. godinu, zajedno sa njegovom sportskom verzijom, Yarisom GRMN. Toyotin štand će biti i domaćin svetske premijere i-TRIL Concepta i celokupnog asortimana TOYOTA GAZOO Racing.
Predstavljanje novog, značajno izmenjenog asortimana Yarisa ima za cilj da dodatno doprinese uspehu Toyotinih malih vozila, zahvaljujući dinamičnom spoljašnjem dizajnu i unapređenoj završnoj obradi unutrašnjosti. Asortiman Yarisa uključuje i raspon visokih performansi, Yaris GRMN, inspirisan i konstruisan pod uticajem Toyotinog povratka u Svetsko reli prvenstvo 2017. godine modelom Yaris WRC. Pomenuti Yaris će biti jedinstven na posebnom segmentu tržišta zahvaljujući „supercharged“ motoru – 1,8-litreni motor će stvarati više od 210 KS.
Drugi Toyotin dragulj u Ženevi će biti svetska premijera i-TRIL Concepta. Reč je o konceptu motora na električni pogon, koji je razvio Toyota Motor Europe (TME) u saradnji sa dizajnerskim studijem ED² u Nici, a predstavlja brojne inovativne aspekte Toyotinog istraživanja radi što boljih rešenja mobilnosti koja su povoljna po okolinu. Odlikuje se rasporedom sedenja jedan-plus-dva, tehnologijom Active Lean i u stanju je da autonomno deluje, tako da i-TRIL Concept predstavlja održivu alternativu automobilima segmenta A i B, drugim vozilima na električni pogon i motociklima, kao i za sve koji žele da se zabave u laganoj gradskoj vožnji.
Poslednje, ali ne i najmanje važno, na Toyotinom štandu će biti prikazan celokupan asortiman vozila TOYOTA GAZOO Racing. Učestvujući u veoma zahtevnim takmičenjima, kao što su FIA Svetsko reli prvenstvo (WRC), FIA Svetsko prvenstvo u trkama izdržljivosti (WEC) i Dakar, Toyota dovodi svoje automobile do krajnjih granica radi stvaranja sve boljih automobila.
Konferencija za novinare na Toyotinom štandu će se održati u utorak, 7. marta u 12,30 sati, u dvorani 4.

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.