Besplatno isprobajte
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu

Donacija

Vlade Japana

Vlada Japana donirala Toyota i Lexus ekološke automobile Vladi Srbije.

Ambasador Japana, njegova ekselencija Masafumi Kuroki, danas je u zgradi Palate Srbija svečano uručio ključeve 33 vozila Toyota i Lexus, koje je Vlada Japana donirala Vladi Srbije. Donaciju čine vozila vrhunskih ekoloških karakteristika, sa hibridnim pogonom - 22 Lexusa GS300h i 11 Toyota Prius.
/
Ovom donacijom Vlada Japana je javnom državnom sektoru obezbedila automobile sa veoma niskom emisijom štetnih gasova, uz očekivanje da će ona pomoći Srbiji u unapređenju zaštite životne sredine i pobuditi veće interesovanje za upotrebu vozila sa najmodernijim, hibridnim tehnologijama.
/
Lexus GS300h je vozilo na hibridni pogon koje u kombinovanom ciklusu vožnje emituje 109 g/km CO2, uz prosečnu potrošnju benzina od 4,7 l/100 km.
Toyota Prius je prvi serijski putnički automobil na hibridni pogon u svetu. Emituje 89 g/km i prosečno troši samo 3,8 litara benzina na 100 km.
/
Toyota je pionir i svetski lider u hibridnoj tehnologiji. Od početka prodaje prvog Priusa, od 1997-me do danas u svetu je prodato više od 7,3 miliona hibridnih vozila Toyota i Lexus.
/

Pročitajte više o Toyoti

Live chat na sajtu Toyota Srbija Live chat na sajtu Toyota Srbija Toyota Srbija je, kao prva automobilska kompanija u regionu, uvela uslugu live chat-a na svom sajtu. Sajam automobila u Frankfurtu Sajam automobila u Frankfurtu S obzirom da je jedan od naprestižnijih sajmova automobila na svetu, ukoliko imate nešto uzbudljivo da prikažete, Frankfurt je pravo mesto za to. A 2015. mi imamo mnogo toga što će zagolicati vašu maštu. Novi Prius - ponovno rođenje pionira Novi Prius - ponovno rođenje pionira Na predstojećem međunarodnom Sajmu automobila u Frankfurtu novi Prius će premijerno biti prikazan javnosti. Priča o Priusu Priča o Priusu Saznajte priču o Priusu, prvom svetskom serijskom hibridu.