Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Aygo Art automobil

na Sajmu u Parizu

Tokom ovogodišnjeg Sajma automobila u Parizu na Toyotinom štandu će biti izložen jedinstveni AYGO Art automobil.

  • Jedinstveni AYGO na licu mesta dizajniraju ulični umetnici i posetioci Toyotinog štanda.
  • Novi dizajn svakog dana.
  • Zanimljiva mogućnost dodatne personalizacije postojećeg modela.
AYGO Art automobil svakog jutra počinje kao obično belo vozilo, čiju karoseriju, točkove i prozore dekorišu 3 renomirana francuska ulična umetnika: Monsta, Stom500 i Ekiem. Posetioci Toyotinog štanda imaju priliku da pomognu umetnicima i aktivno učestvuju u kreiranju ovog jedinstvenog automobila.
 
AYGO je automobil koji možete na pametan način da prilagodite svom ukusu, a AYGO Art dočarava dodatne mogućnosti za personalizaciju.
 
Izmenjivi delovi na spoljašnjosti - prednja maska u obliku slova X, umeci na prednji branicima, ukrasni detalji na prednjim blatobranima i aluminijumski naplaci, kao i unutrašnjosti novog AYGO-a - kontrolna tabla, središnja konzola, ventilacioni otvori i ručica menjača, mogu lako da se zamene drugom bojom ili dizajnom, čak i nekoliko godina nakon kupovine. To kupcima omogućava da kreiraju svoj jedinstveni AYGO, koji savršeno pristaje uz njihov lični stil.
 
Toyotin štand se nalazi u Paviljonu 4 na Sajmu automobila u Parizu.
/

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.