TOYOTA AURIS

Auris Touring Sports Freestyle

Predstavljanje novog Toyota Touring Sports Freestyle i palete Aurisa za 2018. godinu.

Pet godina nakon prvog predstavljanja, Toyota Auris se prodaje u većem obimu nego ikada. Hibridni modeli preuzimaju sve veći procenat u prodaji. Auris gradi svoju privlačnost sa novom, limitiranom serijom Toyota Sports karavana u Freestyle verziji, sa izmenom boja i unutrašnjih podnica za modele koji će proizvesti naredne godine.

Od predstavljanja 2012. godine, aktuelna druga generacija Aurisa ima ključnu ulogu za Toyotu u središtu evropskog tržišta. Kao model koji je konstruisan i proizveden u Evropi, on nastavlja da ispunjava velika očekivanja kupaca u C segmentu. Redovna poboljšanja su fokusirana na kvalitet, stil i performanse sa ciljem održavanja njegove privlačnosti i popularnosti.

Toyota predstavlja dalje izmene Auris modela u Frankfurtu, što će ojačati i proširiti njegovu privlačnost na vrlo zahtevnom tržištu kompaktnih automobila sa 5 vrata i karavana. Ovo uključuje novi Auris Touring Sport Freestyle i paletu Aurisovih modela za 2018. godinu.

/
Hibrid predvodi uspeh Aurisa

Toyota hibridna tehnologija benzin i elektromotora uvedena je u paletu prve generacije Aurisa 2010. godine, i od tada konstantno povećava udeo u prodaji. Sve više kupaca odlučuje se upravo za ovaj model, umesto konvencionalnih benzin ili dizel modela. Toyotina hibridna tehnologija poznata je po maloj emisiji izduvnih gasova i maloj potrošnji goriva. Korisnici takođe uživaju u pogodnostima tihe i opuštene vožnje.

Godine 2016. model Aurisa sa pet vrata i Touring Sports-a nosila je gotovo 60% ukupne prodaje ovog modela u Evropi. Ove godine rast se dodatno povećao, obzirom da skoro 2/3 kupaca ovog modela odabere upravo hibridnu verziju.

/

Toyota je prodala preko 1.26 miliona Aurisa u Evropi, u dve dosadašnje generacije ovog modela, od toga su oko 400.000 hibridni modeli. Ovaj model Aurisa svake godine od 2012. godine kada je uveden, povećava ukupnu prodaju, a u 2016. godini dostignuta je prodaja od 144.000 vozila.

Auris Touring Sports Freestyle edicija

Pametni urban style dodaci odlika su Auris Freestyle modela, nove interpretacije uspešnog karavana Toyota Touring Sports-a.

Ova specijalna edicija Auris modela odlikuje se crnim lukom točkova i bočnim letvicama, prednjom i zadnjom zaštitom donjeg stroja sa aluminijumskim završetkom. Ovaj svrsishodan izgled uključuje i crnu masku hladnjaka, zatamnjeno zadnje staklo i svetlo-srebrna zaglavlja retrovizora, kao i 17“ aluminijumske naplatke sa pet dvostrukih krakova u kombinaciji crne i sive boje.

Novi Freestyle model nudi kupcima sve neophodne prednosti Auris Touring Sports-a, uključujući sjajnu paletu hibridnih, benzin i dizel motora, kao i veliki tovarni prostor, koji može da obuhvati 1.685 l, kada su zadnja sedišta prekopljena. Ovaj automobil idealan je za one kojima treba puno prostora za sportske rekvizite i druge potrebe.

Freestyle model biće proizveden u ograničenoj seriji, a na evropskom tržištu biće dostupan od decembra.

/
Auris model za 2018. godinu

Sajam u Frankfurtu pruža prvi uvid u promene palete Auris automobila za 2018. godinu. Nove izmene naglašavaju već potvrđeni kvalitet Aurisa za 2018. godinu, sa dodatkom savremenosti i sportskog izgleda.

Paleta boja je proširena novom plavom bojom koja je dostupna za popularan Auris Bi-tone model. Tu će se nalaziti i moderna opcija Manhattan sive, nova metalik nijansa sa prefinjenom notom, umesto sjajne note koja je postojala do sada.

Ova opcija će biti dostupna kao boja cele karoserije, ali će takođe biti dostupna kao izbor Bi – tone modela, sa upečatljivom kombinacijom kontrasta crnog krova, antenom u obliku ajkulinog peraja, zadnjim spojlerom, kućištem retrovizora i maskom hladnjaka. Crne bočne lestvice biće dostupne kao opcija, a nova crna maska hladnjaka će takođe postati deo paketa opreme Auris Style modela.

Saznajte više

Toyota na Sajmu automobila u Parizu 2018. Toyota na Sajmu automobila u Parizu 2018. Kako automobilska industrija ulazi u razdoblje promena kakve se događaju jednom u veku, Toyota je na putu da od čistog proizvođača automobila postane kompanija koja nudi ukupnu mobilnost - nudeći sve bolju mobilnost za sve. Dolazi nova uzbudljiva era za Corollu! Dolazi nova uzbudljiva era za Corollu! Toyotina nova generacija C-segment hečbeka, sedana i karavana globalno će nositi naziv Corolla Novi Toyota Auris - Nova generacija hibridne vožnje Novi Toyota Auris - Nova generacija hibridne vožnje Treća generacija Aurisa ima dinamičniji spoljašnji izgled sa potpuno novim hibridnim pogonom od 2.0 litara, koji prati liniju motora, označava početak nove Toyotine dualne hibridne strategije. Toyota na Sajmu automobila u Ženevi Toyota na Sajmu automobila u Ženevi Nakon 20 godina liderstva u oblasti hibrida, Toyota je još posvećenija izgradnji hibrida koji su još atraktivniji za kupce.