TOYOTA Skills

Grand Prix nagrada

Prodajni savetnici Tago Car centra iz Novog Sada proglašeni za najbolje nacionalne prodajne savetnike

Na Toyota Skills Grand Prix takmičenju, koje je od 11-13. juna održano u Rovinju, prodajni savetnici Tago Car centra iz Novog Sada odneli su Grand Prix nagradu za najbolje prodajne savetnike u mreži ovlašćenih Toyota partnera u Srbiji.

Grand Prix Skills takmičenje organizuje regionalna centrala Toyota Adria za sva tržišta koja pokriva: Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora. Pravo na takmičenje imaju svi prodajni i postprodajni savetnici Toyotinih ovlašćenih partnera. Takmičenje uključuje niz testova i praktičnih zadataka po metodologiji Toyota Motor korporacije. Sistemom eliminacije kroz testiranje dolazi se do finalista. Regionalni pobednik putuje na nagradno putovanje u Japan.

Za najbolju prodajnu savetnicu u Srbiji nagradu je ponela Violeta Maravić dok je za najboljeg savetnika u postprodaji proglašen Miloš Petković.

/
/
/

Pročitajte više o Toyoti

Akio Toyoda o pobedi na WEC šampionatu Akio Toyoda o pobedi na WEC šampionatu TOYOTA GAZOO Racing tim je po drugi put osvojio WEC Svetsko prvenstvo, nakon titule u 2014. godini. Novi Hilux 2019 Special Edition će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila  u Birmingemu Novi Hilux 2019 Special Edition će biti predstavljen na sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu Na predstojećem sajmu komercijalnih vozila u Birmingemu (2019 Commercial Vehicle Show), u Velikoj Britaniji, Toyota će predstaviti novi Hilux 2019 Special Edition. Fernando Alonso testirao pobednički Dakar Hilux Fernando Alonso testirao pobednički Dakar Hilux Toyota Gazoo Racing vozač Fernando Alonso završio je dvodnevni test za volanom Dakar Rally pobedničkog TOYOTA Hiluxa 27. i 28. marta. Reli Meksiko Reli Meksiko Tanak i TOYOTA GAZOO Racing tim završili su na visokoj drugoj poziciji u Meksiku
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.