TOYOTA Skills

Grand Prix nagrada

Prodajni savetnici Tago Car centra iz Novog Sada proglašeni za najbolje nacionalne prodajne savetnike

Na Toyota Skills Grand Prix takmičenju, koje je od 11-13. juna održano u Rovinju, prodajni savetnici Tago Car centra iz Novog Sada odneli su Grand Prix nagradu za najbolje prodajne savetnike u mreži ovlašćenih Toyota partnera u Srbiji.

Grand Prix Skills takmičenje organizuje regionalna centrala Toyota Adria za sva tržišta koja pokriva: Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora. Pravo na takmičenje imaju svi prodajni i postprodajni savetnici Toyotinih ovlašćenih partnera. Takmičenje uključuje niz testova i praktičnih zadataka po metodologiji Toyota Motor korporacije. Sistemom eliminacije kroz testiranje dolazi se do finalista. Regionalni pobednik putuje na nagradno putovanje u Japan.

Za najbolju prodajnu savetnicu u Srbiji nagradu je ponela Violeta Maravić dok je za najboljeg savetnika u postprodaji proglašen Miloš Petković.

/
/
/

Pročitajte više o Toyoti

TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Evropu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing započinje sa prodajom GR Supra GT4 za Evropu u martu 2020. TOYOTA GAZOO Racing je potvrdio danas da će započeti prodaju GR Supra GT4*1, trkačkog automobila za timove kupaca u Evropi, počevši od marta 2020. Tänak je osvojio prvu istorijsku titulu sa Toyota Yaris WRC Tänak je osvojio prvu istorijsku titulu sa Toyota Yaris WRC Vozač TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team-a Ott Tänak i njegov suvozač Martin Järveoja ispisali su istoriju osvajanjem svoje prve rirule FIA Svetskog Reli Šampionata sa neverovatnim osvajanjem drugog mesta na Rally de España. Silverston prva dva mesta za TOYOTA GAZOO Racing Silverston prva dva mesta za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing započeo je sezonu FIA Svetskog prvenstva u izdržljivosti (WEC) 2019-2020 u savršenom stilu osvajanjem prva dva mesta u sadržajnih 4 sata Silverstona. Novi Toyota PROACE CITY i PROACE CITY VERSO Novi Toyota PROACE CITY i PROACE CITY VERSO Spremni za posao kada i vi