TOYOTA Skills

Grand Prix nagrada

Prodajni savetnici Tago Car centra iz Novog Sada proglašeni za najbolje nacionalne prodajne savetnike

Na Toyota Skills Grand Prix takmičenju, koje je od 11-13. juna održano u Rovinju, prodajni savetnici Tago Car centra iz Novog Sada odneli su Grand Prix nagradu za najbolje prodajne savetnike u mreži ovlašćenih Toyota partnera u Srbiji.

Grand Prix Skills takmičenje organizuje regionalna centrala Toyota Adria za sva tržišta koja pokriva: Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora. Pravo na takmičenje imaju svi prodajni i postprodajni savetnici Toyotinih ovlašćenih partnera. Takmičenje uključuje niz testova i praktičnih zadataka po metodologiji Toyota Motor korporacije. Sistemom eliminacije kroz testiranje dolazi se do finalista. Regionalni pobednik putuje na nagradno putovanje u Japan.

Za najbolju prodajnu savetnicu u Srbiji nagradu je ponela Violeta Maravić dok je za najboljeg savetnika u postprodaji proglašen Miloš Petković.

/
/
/

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.