TOYOTA Skills

Grand Prix nagrada

Prodajni savetnici Tago Car centra iz Novog Sada proglašeni za najbolje nacionalne prodajne savetnike

Na Toyota Skills Grand Prix takmičenju, koje je od 11-13. juna održano u Rovinju, prodajni savetnici Tago Car centra iz Novog Sada odneli su Grand Prix nagradu za najbolje prodajne savetnike u mreži ovlašćenih Toyota partnera u Srbiji.

Grand Prix Skills takmičenje organizuje regionalna centrala Toyota Adria za sva tržišta koja pokriva: Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora. Pravo na takmičenje imaju svi prodajni i postprodajni savetnici Toyotinih ovlašćenih partnera. Takmičenje uključuje niz testova i praktičnih zadataka po metodologiji Toyota Motor korporacije. Sistemom eliminacije kroz testiranje dolazi se do finalista. Regionalni pobednik putuje na nagradno putovanje u Japan.

Za najbolju prodajnu savetnicu u Srbiji nagradu je ponela Violeta Maravić dok je za najboljeg savetnika u postprodaji proglašen Miloš Petković.

/
/
/

Pročitajte više o Toyoti

Silverston prva dva mesta za TOYOTA GAZOO Racing Silverston prva dva mesta za TOYOTA GAZOO Racing TOYOTA GAZOO Racing započeo je sezonu FIA Svetskog prvenstva u izdržljivosti (WEC) 2019-2020 u savršenom stilu osvajanjem prva dva mesta u sadržajnih 4 sata Silverstona. Pobeda na Finskom reliju Pobeda na Finskom reliju Tänak i Toyota Yaris WRC ostvarili su još jednu pobedu u Finskoj Dramatično osvajanje prva dva mesta za Toyota Gazoo Racing Dramatično osvajanje prva dva mesta za Toyota Gazoo Racing TOYOTA GAZOO Racing tim osvojio je 87. trku 24 sata Le Mana uz osvajanje prva dva mesta na stazi Circuit de la Sarthe nakon dramatičnog poslednjeg sata FIA Svetskog prvenstva u izdržljivosti (WEC) u sezoni 2018-2019. Tänak i Toyota Yaris WRC osvajaju novi reli u Čileu Tänak i Toyota Yaris WRC osvajaju novi reli u Čileu Ott Tänak i TOYOTA GAZOO Racing Svetski reli tim odneli su svoje druge pobede u sezoni na prvom učešću u reliju u Čileu.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.