Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Shell Transport Open Days

Hilux i Proace u prvom planu

Posle uspešnog nastupa na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, gde je Toyota dobila specijalno priznanje za poseban i efektan vizuelni identitet brenda, na manifestaciji Shell Transport Open Days koja je održana od 20. do 22. aprila, u glavnoj ulozi su bili modeli Hilux, Proace i Yaris Van.

Hilux je vožen na izazovoma ofroud poligona, a Proace se dokazivao na zatvorenoj stazi. Potencijalni kupci i publika su u tom priodu bili u prilici da na jednom mestu vide, ali i isprobaju teškaše, autobuse i laka dostavna vozila brojnih renomiranih proizvođača.
shell-sub2
/
“Ovaj događaj je veoma važan za nas jer, koliko znam, već ga je posetilo na stotine ljudi, a najvažnije je to što posetioci mogu i da isprobaju komercijalna vozila na stazi. Zbog toga se i zahvaljujem organizatoru što nas je pozvao na ovu manifestaciju, a naša saradnja sa centrom NAVAK je dugotrajna, pa nismo ni mogli da očekujemo da nešto ne bude kako treba” rekao je Kensuke Tsuchiya, predsednik Toyota Adria grupe, prilikom posete NAVAK-u.
shell-sub1

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.