Besplatno isprobajte
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu

Oseti Toyota puls

na beogradskom sajmu!

Toyota uz naše olimpijce i paraolimpijce na putu za Tokio!

Toyota Srbija je između ostalog objavila i početak partnerstva sa Olimpijskim komitetom Srbije i Paraolimpijskim komitetom Srbije na konferenciji za medije tradicionalne automobilske manifestacije održane danas na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma.
Na konferenciji su potpisana dva pisma o namerama između Toyota Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije, kao i Paraolimpijskog komiteta Srbije.
Kao generalni sponzor Međunarodnog Olimpijskog Komiteta i Međunarodnog Paraolimpijskog komiteta, u novom olimpijskom ciklusu, Toyota Srbija će na lokalnom nivou biti deo sponzorskog pula oba komiteta, a na putu za Tokio 2020. TOYOTA će biti zvanično vozilo naših olimpijaca i paraolimpijaca.
Tim povodom, prisutnima na konferenciji obratio se Kensuke Tsučija (Kensuke Tsichiya) predsednik Toyota Adria Grupe.
„Olimpijske vrednosti su i Toyota vrednosti. Cilj olimpizma je da sport bude na usluzi harmoničnom razvoju ljudske vrste. Toyota je sa druge strane predvodnik puta ka razvoju tehnologije budućnosti, koji će obogatiti živote širom sveta sigurnim i odgovornim načinima za prevoz ljudi. Što bolja mobilnost za sve nas, to je naš moto“
Povodom Toyotinog ovogodišnjeg nastupa, gospodin Tsučija je rekao:
„Toyota C-HR je još jedan Toyota hibrid. Izložili smo i još neke hibridne modele, kao što je Rav4 hibrid, ili Prius, naš hibridni pionir. U Srbiji smo prošle godine krenuli sa Toyota eko subvencijom, to je naš napor da podržimo prodaju hibridnih vozila u Srbiji. Naša eko subvenicija pokriva sve hibridne modele. Želimo da naglasimo našu posvećenost hibridima i podržimo sprske kupce u njihovoj odluci da kupe hibridno vozilo. Kako bi otklonili svaku zabrinutost naših kupaca, imamo i specijalan program provere zdravlja hibirida, pomoću kojeg kupac ima produženu brigu za hibridnu bateriju do 10 godina.“
/
Zvezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu je biti potpuno novi model, Toyota C-HR u tri verzije sa različitim paketima opreme, u benzinskoj i hibridnoj varijanti. Drugi deo sajamske postavke čini obeležavanje 50-godišnjice najprodavanijeg automobila svih vremena – Toyotinog modela Corolla.
Toyota je i ove godine pripremila specijalne sajamske uslove koji važe u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca već od 10.februara, a odnose se na uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.
Specijalna ponuda za finansiranje, sa 0% kamate, važi za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso.
Za kupovinu modela Aygo i Yaris, na snazi je beskamatno finansiranje za iznose do 5.000 evra, za Corollu, Auris i Verso za iznose do 7.000 evra. Uz to, u ponudi Toyota finansiranja moguće je izabrati beskamatni kredit ili lizing. Ovi povoljni uslovi finansiranja važe i za privatne kupce i za pravna lica.
Yaris u ovom trenutku „startuje“ s nikad povoljnijom cenom – od 9.990 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti) za verziju 1.0 VVT-i Luna sa petoro vrata, dok varijanta sa motorom 1.33 Dual VVT-i i paketom opreme Stella sada košta 11.190 evra, što je čak 2.780 evra niže od regularne cene za ovako opremljeno vozilo. Bogati paket opreme Stella, između ostalog, uključuje klima uređaj, 7” ekran osetljiv na dodir, kameru za vožnju unazad.
Yaris je u ponudi i u specijalnom izdanju BiTONE (sve Bi-TONE verzije imaju krov, prednji blatobran, masku i retrovizore u crnoj metalik boji). U cenu, koja kreće od 13.490 evra, uključena je i metalik boja.
U novoj sajamskoj ponudi je i Auris 1.33 VVT-i Terra po ceni od 12.990 evra.
Nova, redizajnirana Toyota Corolla, sa motorom 1.6 Valvematic i paketom opreme Luna sada košta 15.990 evra, što je 1.510 evra manje nego u redovnom cenovniku. U opremi ove verzije su, između ostalog, automatski klima uređaj, Toyota Touch 2 - 7" ekran u boji osetljiv na dodir, Bluetooth® sistem telefoniranja i prenos muzike, kamera za vožnju unazad, tempomat itd.
Specijalni sajamski uslovi prodaje važe i za sve pogonske jedinice raspoložive u modelu Rav4: vozila s benzinskim i dizel motorima ili hibridnim sistemom, s paketima opreme Limited/Elegant/Executive, prvi put po se nude po istoj ceni!
Specijalni uslovi važeći su do kraja sajma, za ograničene količine vozila.

Pročitajte više o Toyoti

Toyota garancija tokom vanredne situacije Toyota garancija tokom vanredne situacije Sve informacije oko vozila koja su u garanciji. Toyota razvija specijalni sistem gorivnih ćelija za Energy Observer’s Tour 2020 Toyota razvija specijalni sistem gorivnih ćelija za Energy Observer’s Tour 2020 Inovativni katamaran s pogonom na vodonik Toyota Start your impossible talk Toyota Start your impossible talk U susret Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Tokiju TOYOTA GAZOO Racing najavljuje 2020 Dakar Rally tim TOYOTA GAZOO Racing najavljuje 2020 Dakar Rally tim TOYOTA GAZOO Racing najavila je danas all-star postavu za Rak Dakar koji bi trebalo da se po prvi put održi u Saudijskoj Arabiji, u januaru 2020. Radni tim sadrži četiri posade koje čine Nasser Al-Attiyah i navigator Mathieu Baumel; Giniel de Villiers i navigator Alex Haro; Bernhard Ten Brinke i navigator Tom Colsoul; i Fernando Alonso i navigator Marc Coma.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.