Besplatno isprobajte
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu

Oseti Toyota puls

na beogradskom sajmu!

Toyota uz naše olimpijce i paraolimpijce na putu za Tokio!

Toyota Srbija je između ostalog objavila i početak partnerstva sa Olimpijskim komitetom Srbije i Paraolimpijskim komitetom Srbije na konferenciji za medije tradicionalne automobilske manifestacije održane danas na štandu u areni hale 1 Beogradskog sajma.
Na konferenciji su potpisana dva pisma o namerama između Toyota Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije, kao i Paraolimpijskog komiteta Srbije.
Kao generalni sponzor Međunarodnog Olimpijskog Komiteta i Međunarodnog Paraolimpijskog komiteta, u novom olimpijskom ciklusu, Toyota Srbija će na lokalnom nivou biti deo sponzorskog pula oba komiteta, a na putu za Tokio 2020. TOYOTA će biti zvanično vozilo naših olimpijaca i paraolimpijaca.
Tim povodom, prisutnima na konferenciji obratio se Kensuke Tsučija (Kensuke Tsichiya) predsednik Toyota Adria Grupe.
„Olimpijske vrednosti su i Toyota vrednosti. Cilj olimpizma je da sport bude na usluzi harmoničnom razvoju ljudske vrste. Toyota je sa druge strane predvodnik puta ka razvoju tehnologije budućnosti, koji će obogatiti živote širom sveta sigurnim i odgovornim načinima za prevoz ljudi. Što bolja mobilnost za sve nas, to je naš moto“
Povodom Toyotinog ovogodišnjeg nastupa, gospodin Tsučija je rekao:
„Toyota C-HR je još jedan Toyota hibrid. Izložili smo i još neke hibridne modele, kao što je Rav4 hibrid, ili Prius, naš hibridni pionir. U Srbiji smo prošle godine krenuli sa Toyota eko subvencijom, to je naš napor da podržimo prodaju hibridnih vozila u Srbiji. Naša eko subvenicija pokriva sve hibridne modele. Želimo da naglasimo našu posvećenost hibridima i podržimo sprske kupce u njihovoj odluci da kupe hibridno vozilo. Kako bi otklonili svaku zabrinutost naših kupaca, imamo i specijalan program provere zdravlja hibirida, pomoću kojeg kupac ima produženu brigu za hibridnu bateriju do 10 godina.“
/
Zvezda na ovogodišnjem Toyotinom štandu je biti potpuno novi model, Toyota C-HR u tri verzije sa različitim paketima opreme, u benzinskoj i hibridnoj varijanti. Drugi deo sajamske postavke čini obeležavanje 50-godišnjice najprodavanijeg automobila svih vremena – Toyotinog modela Corolla.
Toyota je i ove godine pripremila specijalne sajamske uslove koji važe u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca već od 10.februara, a odnose se na uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.
Specijalna ponuda za finansiranje, sa 0% kamate, važi za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso.
Za kupovinu modela Aygo i Yaris, na snazi je beskamatno finansiranje za iznose do 5.000 evra, za Corollu, Auris i Verso za iznose do 7.000 evra. Uz to, u ponudi Toyota finansiranja moguće je izabrati beskamatni kredit ili lizing. Ovi povoljni uslovi finansiranja važe i za privatne kupce i za pravna lica.
Yaris u ovom trenutku „startuje“ s nikad povoljnijom cenom – od 9.990 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti) za verziju 1.0 VVT-i Luna sa petoro vrata, dok varijanta sa motorom 1.33 Dual VVT-i i paketom opreme Stella sada košta 11.190 evra, što je čak 2.780 evra niže od regularne cene za ovako opremljeno vozilo. Bogati paket opreme Stella, između ostalog, uključuje klima uređaj, 7” ekran osetljiv na dodir, kameru za vožnju unazad.
Yaris je u ponudi i u specijalnom izdanju BiTONE (sve Bi-TONE verzije imaju krov, prednji blatobran, masku i retrovizore u crnoj metalik boji). U cenu, koja kreće od 13.490 evra, uključena je i metalik boja.
U novoj sajamskoj ponudi je i Auris 1.33 VVT-i Terra po ceni od 12.990 evra.
Nova, redizajnirana Toyota Corolla, sa motorom 1.6 Valvematic i paketom opreme Luna sada košta 15.990 evra, što je 1.510 evra manje nego u redovnom cenovniku. U opremi ove verzije su, između ostalog, automatski klima uređaj, Toyota Touch 2 - 7" ekran u boji osetljiv na dodir, Bluetooth® sistem telefoniranja i prenos muzike, kamera za vožnju unazad, tempomat itd.
Specijalni sajamski uslovi prodaje važe i za sve pogonske jedinice raspoložive u modelu Rav4: vozila s benzinskim i dizel motorima ili hibridnim sistemom, s paketima opreme Limited/Elegant/Executive, prvi put po se nude po istoj ceni!
Specijalni uslovi važeći su do kraja sajma, za ograničene količine vozila.

Pročitajte više o Toyoti

Rast tržišnog učešća Toyote u Evropi Rast tržišnog učešća Toyote u Evropi Dobro poslovanje Toyote u prvoj polovini 2020. godine Briga za Vaše vozilo Briga za Vaše vozilo Ako nameravate da vozite automobil nakon dužeg perioda neupotrebe, dobra ideja je proveriti svoje vetrobransko staklo pre nego što krenete na put. ICHIBAN 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka ICHIBAN 2020 - Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban namenjena je isključivo Toyotinim partnerima u Evropi koji se ističu po kvalitetu usluge. Toyota Motor Europe postavlja vetroturbine i solarne panele u centrali kompanije u Briselu Toyota Motor Europe postavlja vetroturbine i solarne panele u centrali kompanije u Briselu Stvaranje obnovljive energije u radnom okruženju