Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota i Tamara

u akciji

Već treću sezonu ekipa emisije „S Tamarom u akciji“, obilazi oblasti u Srbiji u kojima pomaže obnavljanju brojnih domova i usrećivanju porodica koje u njima žive.

U trećem serijalu akcenat je bio na jugu Srbije, odnosno cilj je bio da se usreći šesnaest porodica koji žive u jednom od pet okruga – Jablaničkom, Niškom, Topličkom, Pirotskom i Pčinjskom. Toyota je sve vreme uz ekipu ove emisije, a pomagaće im i u četvrtoj sezoni u kojoj će se obnavljati domovi na istoku Srbije.
radna-akcija-sub1
/
„ Moram da kažem da smo zahvaljujući Toyota brendu apsolutno podigli nivo naše emisije – zadovoljno je istakla Tamara Grujić, autor i producent emisije i dodala: „ Imamo četiri modela koja su nam na raspolaganju. Proace je namenjen meni, što znači da vozim jedan divan „kombi“. S obzirom da je teretni, olakšava nam život jer nam puno pomaže, ne samo mojim majstorima, već i u toku samog snimanja.
Ali, to nije sve, jer nam život olakšavaju i modeli Land Cruiser, Hilux i RAV4. Imali smo ranije priliku da vozimo i limuzine Avensis i Corolla, ali su nam upravo Land Cruiser, Hilux i RAV4 omogućili da stignemo do određenih destinacija do kojih klasičnim automobilima nikako ne bismo mogli. Zahvaljujući njima zabeležili smo lepote Stare planine, Suve planine, Sićevačke klisure. Naša emisija nije jednostavna da se snimi, ali smo zahvaljujući mogućnostima Toyotinih vozila to uspeli, što će gledaoci moći da vide u epizodama koje slede. „
radna-akcija-sub2
/
/

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.