Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi E-novosti Konfigurišite svoju Toyotu Moja Toyota

Press konferencija

Utorak - 29. avgust 14h

Pod sloganom BUDUĆNOST JE DANAS, 2. i 3. septembra, u Topčiderskom parku, održaće se, sedmi po redu Organic live fest - festival održivog razvoja.

Pod sloganom BUDUĆNOST JE DANAS, 2. i 3. septembra, u Topčiderskom parku, održaće se, sedmi po redu Organic live fest - festival održivog razvoja.

Press konferencija održana je 29. avgusta u 14h u bašti restorana Milošev konak, u Topčiderskom parku. Trajanje press konferencije bilo je 30 minuta.
Govornici na press konferenciji bili su:

1. Nikola Bulj – direktor festivala,
2. Irena Vujović – predsednica opštine Savski Venac,
3. Milinko Veličković – Sekretar, Grad Beograd sekretarijat za privredu
4. Željko Milković – direktor JKP GSP Beograd
5. Uroš Vučurević – Univerexport,
6. Aleksandra Graovac - Toyota Srbija.
organic
O festivalu
Festival promoviše aktuelne teme savremenog društva u koje spadaju obnovljivi izvori energije, organska proizvodnja, zdrav način života i zaštita životne sredine.

Sadržaj: Solarna bina, Organska ulica, Eko kuća, Eko Trg, Kulturno ćose, Naučni kutak, Zdrav život i Dečji svet.

Ovogodišnji Organic live fest obeležiće do sada najveći broj učesnika organskih proizvođača iz cele Srbije, kompanije sa ponudom hibridnih automobila, solarnih panela i ekološke gradnje. Muzičari koji će po prvi put nastupiti na Solarnoj bini su Miško plavi, Vasil Hadžimanov, Petting blues bend i drugi, a na repertoaru su svetske poznate numere klasične, džez, rok i bluz muzike kao i opere.
Zvanično otvaranje festivala je u subotu 2. septembra koncertom dečijeg hora OŠ Ivo Andrić.

Festival su podržali: Grad Beograd-Sekretarijat za privredu, Sekretarijat za zaštitu životne sredine, Sekretarijat za energetiku, Sekretarijat za saobraćaj, Rock radio, zatim Opština Savski Venac, Turistička Organizacija Beograda, JP GSP, Beokom servis, fakulteti beogradskog univerziteta, društveno odgovorne kompanije i mnogi drugi.

Budućnost je SADA!
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.