Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota osiguranje

Najbolji uslovi kasko osiguranja samo za vozače Toyota vozila

Kompanija Toyota Srbija, u saradnji sa Wiener Stadtische osiguranjem, lansirala je novi proizvod u ponudi usluga na našem tržištu pod nazivom „Toyota osiguranje“, pa će vlasnici Toyota vozila moći da po najboljim uslovima na tržištu zaključe Kasko osiguranje vozila i u mreži ovlašćenih prodajno-servisnih centara Toyote u Srbiji, ali i da računaju i na besplatno korišćenje zamenskog vozila do pet dana, za vreme dok je vozilo na popravci.

U želji da svojim klijentima na jednom mestu obezbedi vozilo i uslugu vrhunskog kvaliteta, kao i da ga na najbolji način zaštiti od mogućih neželjenih situacija, Toyota je uvela novu uslugu, Toyota osiguranje. Najveće prednosti kasko osiguranja koje se zaključi u prodajnim salonima Tojote je mogućnost korišćenja zamenskog vozila, ako do krađe ili totalne štete dođe u prvoj godini.
Osim toga, ovo osiguranje omogućuje maksimalan bonus od 50% posle tri godine sa zaštitom od prve štete, kompletno zaključivanje Kasko ugovora, prijavu i procenu moguće štete u Toyota servisu, itd.
Pored ovih izuzetnih pogodnosti, kompanija Wiener Stadtische osiguranje je obezbedila i posebnu pogodnost – članstvo u Wiener Klubu za sve Toyota vozače koji sklope Kasko osiguranje vozila. Ovo članstvo nudi mnoštvo dodatnih pogodnosti od kojih je i kupovina nekih proizvoda osiguranja ove komapnije.
/
„Vernost kupaca brendu Toyota je ono što našu kompaniju, pored ostalog, izdvaja od konkurencije. Kako bismo opravdali ukazano poverenje, mi se konstantno trudimo da svojim kupcima pored pouzdanog i bezbednog vozila obezbedimo i najbolje uslove ostalih usluga.
Pošto Toyota osiguranje postoji na velikom broju evropskih tržišta, smatrali smo da je i tržište Srbije dovoljno „zrelo“ da svojim vernim klijentima ponudi ovakvu uslugu. Sa najpovoljnijim uslovima na tržištu, uz Toyota osiguranje klijenti će istovremeno uštedeti i svoje vreme, jer za svog omiljenog četvorotočkaša kasko osiguranje pribavljaju u našim prodajno-servisnim centrima”, rekao je Ediz Husovic, direktor postprodaje u ovoj kompaniji. 
Toyota je za svog oficijelnog partnera na ovom važnom projektu izabrala Wiener Stӓdtische osiguranje, jednu od vodećih osiguravajućih kuća na našem tržištu. Usluga Toyota osiguranje rezultat je saradnje između dva vodeća brenda koji su simbol kvaliteta, svako u svom domenu poslovanja.
„Kao partner na ovom projektu, samo za vlasnike Toyota automobila obezbedili smo najkonkurentnije uslove za zaključivanje Kasko osiguranja. Pored toga, uz Toyota osiguranje oni dobijaju i posebne uslove pri proceni šteta kod polovnih Toyota vozila, najbržu isplatu šteta po kojoj je poznata naša kompanija, članstvo u Wiener Klubu sa mnoštvom pogodnosti, kao i poseban Info telefon za kupce Toyota osiguranja.
Verujemo da ćemo zajedničkim snagama vozačima ovog čuvenog automobilskog brenda pružiti nov, viši kvalitet usluge i dodatno opravdati poverenje koje su mu sa pravom kupci ukazali“, rekao je Goran Pecikoza, direktor Sektora eksternih kanala prodaje iz kompanije Wiener Stӓdtische osiguranje.
Wiener Stӓdtische osiguranje
Wiener Stӓdtische osiguranje na srpskom tržištu posluje punih 13 godina. Deo je Vienna Insurance Group (VIG), vodeće osiguravajuće grupacije u centralnoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom poslovanja dugom preko 190 godina. VIG čini 50 kompanija u 25 zemalja. U oko 40 gradova širom Srbije u kojima posluje i, sa više od 1.200 zaposlenih, korisnicima već 13 godina pruža besprekornu uslugu.
Oslanjajući se na tradiciju svog osnivača, koja traje već 190 godina, Wiener Städtische osiguranje obezbeđuje pouzdanost i sigurnost za gotovo 150.000 zadovoljnih klijenata u Srbiji.

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.