Besplatno isprobajte Toyotu Cenovnici i katalozi E-novosti Konfigurišite svoju Toyotu Moja Toyota

Toyota automobili

sa nikada povoljnijom sajamskom ponudom!

Sajamski uslovi finansiranja i sajamske cene važe do 15. maja u mreži ovlašćenih partnera Toyote u Srbiji.

Specijalna sajamska ponuda u Toyotinoj mreži ovlašćenih prodavaca odnosi se na cene modela, uslove finansiranja i posebno pripremljene pakete opreme za pojedina vozila.
Za modele Aygo, Yaris, Auris, Corolla i Verso važi specijalna ponuda finansiranja sa 0% kamate: za Aygo se beskamatno finansira iznos do 5.000 evra, za Yaris se bez kamate sada finansira iznos do 7.000 evra, a ista je suma beskamakatnog finansiranja i za Corollu, Auris i Verso.
/
Yaris je sada u ponudi već za 11.222€ za verziju 1.0 VVT-i Stella Winter sa petora vrata, dok verzija sa motorom 1.33 Dual VVT-i i paketom opreme Stella Winter sada košta 11.822€
I ovako bogat paket opreme Stella, u kojem su standardno klima uređaj, ekran osetljiv na dodir od 7 inča i kamera za vožnju unazad, uključuje i aluminijumske naplatke i dodatni set točkova sa zimskim pneumaticima.
/
Limitarana edicija Yaris BI-TONE modela dostupna je u tri metalik boje: biserno beloj, crvenoj i bronzanoj, sve boje dolaze u kombinaciji sa crnim metalik krovom i sa različitom kombinacijom unutrašnjosti u zavisnosti od izbora boje spoljašnjosti. Cena ovakvog modela koji uključuje i bogatu serijsku opremu je 13.490€.
Toyota Corolla, sa motorom 1.6 Valvematic i paketom opreme Luna sada košta 14.990€, čija bogata opreme uključuje i aluminijumske naplatke od 16”.
/
Auris u verziji 1.33 Terra takođe ima sniženu cenu, pa se sada nudi za 12.990€.
Najnoviji Rav4 sa tri verzije pogona, u prodaji je od januara, sa početnom cenom od 25.700 za varijantu sa 2.0 D-4D motorom i pogonom na prednje točkove.
/
Toyota je pripremila i dodatne, specijalne pakete Toyota finansiranja koje kupci, uključujući i pravna lica, mogu dogovoriti u neposrednom kontaktu sa prodavcima u prodajno-servisnim centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku.
Specijalni prodajni uslovi važe do 15. maja, za ograničene količine vozila.
/
Besplatno isprobajte Toyotu
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.