Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Lakše do Toyota hibrida uz

„Toyota eko subvenciju“

Od 1. jula u mreži Toyota partnera u Srbiji, svi hibridni modeli su subvencionisani „Toyota eko subvencijom“ u iznosu do 3.000 evra.

Kako bi hibridnu tehnologiju učinila dostupnijom kupcima u Srbiji, Toyota je uvela „Toyota eko subvenciju“, čiji iznos zavisi od izabranog modela, do maksimalno 3.000 evra. Recimo, za Yaris hibrid subvencija iznosi 1.000 evra, za hibridne verzije modela RAV4 i Prius iznosi 2.000 evra, dok za modele Auris i Auris TS subvencija iznosi 3.000 evra, uz mogućnost finansiranja sa 0% kamate za privatna i pravna lica.
Pored subvencije, kupci mogu da računaju na odlične finansijske uslove i Toyota osiguranje, novi proizvod u saradnji sa Winer Stadische osiguranjem. Tokom leta, u mreži ovlašćenih Toyota partnera širom Srbije, održavaće se „hibridni dani“, kada će kupci moći da testiraju gamu hibridnih modela.
Toyotina hibiridna porodica broji već preko 9 miliona prodatih hibrida u svetu.  Od 1997. godine kada je lansiran prvi putnički hibridni automobil, Prius, iz godine u godinu raste prodaja hibida u svetu.  U Evropi, svaka peta prodata Toyota ima hibridni pogon, dok je svaki treći Auris prodat u Evropi – hibridni.

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.