Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Novi dvobojni AYGO

x-cite

Novo x-cite izdanje ima novu žutu Fizz spoljašnjost u kombinaciji sa piano black umetkom za frontalnu "X" grafiku i umetak u zadnjem braniku, dok su prednji branik i retrovizori finiširani Bold Black bojom.

  • Mogućnost naručivanja verzije sa žutom Fizz bojom spoljašnjosti i unutrašnjosti
  • Dvobojna spoljašnjost za prepoznatljiviji izgled
  • x-touch multimedija sistem sa kamerom za pogled unazad kao standardna oprema
  • Početak prodaje od juna 2016.
Od samog predstavljanja, AYGO je ostavio trag u A segmentu - svojim upečatljivim izgledom i pametnim opcijama za prilagođavanje, koje omogućavaju korisnicima da prilagode svoje automobile svom ličnom ukusu.
Više od 10 delova na vozilu može se lako zameniti alternativnim bojama i opremom, u ograničenom vremenskom periodu, pa čak i nakon nekoliko godina vlasništva.
Od njegovog legendarnog frontalnog 'X' dizajna, do širokog opsega opcija za prilagođavanje, sva dizajnerska i inženjering rešenja za novi AYGO su specijalno napravljena zapravo za zabavu. Linija za prilagođavanje se sastoji od 3 nivoa i 3 specijalna izdanja i sve se ažurira na godišnjem nivou.
Sada Tojota uvodi novi AYGO x-cite, najekstrovertniju varijantu u ovoj familiji, dodajući još više stilskog talenta toj modelskoj liniji.
/
/
Novo x-cite izdanje ima novu žutu Fizz spoljašnjost u kombinaciji sa piano black umetkom za frontalnu "X" grafiku i umetak u zadnjem braniku, dok su prednji branik i retrovizori finiširani Bold Black bojom. Naplaci od lakih legura od 15" sa dvostrukim paocima su obojeni Glossy Black bojom i dolaze sa Bold Blak obojenom centrom kapom.
Novi x-cite je dostupan samo kao varijanta sa dvobojnom karoserijom, na kojoj je visoko uglačan crno obojeni krov za još karakterističniji i dinamičniji izgled.
Unutra se dizajnerska tema nastavlja završnicom u žutoj Fizz boji na bočnim podupiračima sedišta, na umecima oko otvora za ventilaciju na tabli s instrumentima, na ručici menjača i obrubima tepiha. Instrument tabla, centralna konzola i okolina ručice menjača imaju Bold Black umetke, dok su ručke s unutrašnje strane vrata presvučene hromom.
/
X - cite izdanje dolazi opremljeno multimedijalnim sistemom sa ekranom od 7 inča u boji osetljivim na dodir kao delom standardne specifikacije, nudeći kombinaciju najnovije on-board multimedijalne tehnologije prijateljski „naklonjene“ korisniku.
Monitoring sistem integrisan pozadi može da pomogne vozaču prilikom parkiranja ili manevrisanja u uskim prostorima. On se aktivira kad god se bira hod unazad, koristeći pozadi ugrađenu kameru za prikaz slike područja iza vozila i linije za navođenje na x-touch ekranu od 7 inča.
AYGO je opremljen Euro 6 standardima kompatibilnim trocilindarskim, 1,0-litarskim VVT-i benzinskim motorom. Taj pogonski agregat ima vodeću u klasi potrošnju goriva od tek 3,8 l/ 100 km i emisiju CO2 od samo 88 g/km, a može se kombinovati sa ručnim ili 'x-shift " automatizovanim ručnim menjačem.
/
Novi AYGO x-cite je biti dostupan u Evropi od juna, a u mreži Toyote u Srbiji će biti u ponudi i salonima od druge polovine juna 2016.
Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.