Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota Auris i Avensis na

NAVAK-u

Toyota Srbija je u oktobru organizovala prezentacije novih modela Auris i Avensis, na stazi Nacionalne vozačke akademije NAVAK.

Predstavnici medija ali i kupci i vlasnici Toyota vozila, imali su priliku da testiraju nove modele na putu do Subotišta, a na samoj stazi, imali su priliku da u kontrolisanim uslovima staze probaju vozne i sigurnosne karakteristike novih modela.
Tom prilikom su testirali i nove Aurise koji će u narednom periodu biti sastavni deo flote akademije NAVAK. Svi polaznici treninga sigurne vožnje, kao i ostalih programa akademije NAVAK, kao što su učesnici projekta „1000 mladih vozača“, obuku će obavljati na novim Toyota Aurisima.
/
/
Kombinacijom izgleda karoserije hečbeka i Touring Sports-a, uz izbor dizel, benzinskog i hibridnog pogona, i osveženim nivoima opreme koji uključuju novu bezbednosnu opremu, nova verzija Aurisa dizajnirana je da ispuni sva očekivanja korisnika C-segmenta.
Kao osnovni model za obavljanje svih treninga akademije NAVAK, Toyota Auris već  7 godina ispunjava zahtevne potrebe ovakvog edukativnog centra, pa zbog svoje pouzdanosti i odličnih voznih karakteristika, ostaje glavno sredstvo za obavljanje obuka za sigurnu vožnju.
/
/
Novi model Avensisa, ima zadatak da zadovolji sve dosadašnje i nove potrebe poslovnih ljudi, a istovremeno bude još otmeniji i ispuni sve zahtevnija očekivanja privatnih kupaca za većim luksuzom, udobnošću i mogućnostima personalizacije dinamičnijim i modernim izgledom.
Kao takav, novi model Avensisa dizajniran je kako bi svojim kupcima ponudio značajna poboljšanja kroz novi, prestižniji i dinamičniji spoljašnji dizajn s LED svetlima, kvalitet unutrašnjosti i udobnost, značajno unapređenje sigurnosnih tehnologija u odnosu na odlazeći model, kao i nove, sada jasnije definisane nivoe opremljenosti sa serijskom opremom vodećom u klasi, bogatim naprednim tehnološkim i sigurnosnim rešenjima koji vožnju čine udobnijom i lakšom.
/
I na kraju, ovaj Avensis odlikuju dva nova dizel motora, niža emisija CO2 kroz čitav asortiman modela i poboljšanja šasije radi boljih voznih karakteristika.
Toyota predviđa da navedena poboljšanja neće samo podstaći veću lojalnost među postojećim kupcima Avensisa, već će ciljano privući nove kupce s odličnom ponudom, koju ovaj Avensis najbolje predstavlja.
/

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.