Besplatno isprobajte Toyotu
Cenovnici i katalozi
E-novosti
Konfigurišite svoju Toyotu
Moja Toyota

Toyota je na vrhu izveštaja o kvalitetu

AutoBild

Izuzetno smo ponosni što se nalazimo na prvom mestu 2014. AutoBild izveštaja o kvalitetu.

Izuzetno smo ponosni što se nalazimo na prvom mestu 2014. AutoBild izveštaja o kvalitetu. Već treću godinu zaredom Toyota je smeštena na vrhu liste najkvalitetnijih automobila vodećeg Nemačkog časopisa. Pobeda je bila neizostavna; s ukupnim rezultatom od 2,0, Toyota je zauzela vođstvo daleko ispred konkurencije, dokazujući svoj status najpouzdanije marke među 20 najprodavanijih marki automobila u Nemačkoj.
Pobedi su najviše doprineli rezultati TÜV izveštaja i izdržljivost Toyotinih modela prilikom raznih ispitivanja koje sprovodi AutoBild samostalno. Ostali faktori koji su uzeti u obzir su: organizacija servisnih kampanja, rezultati provera servisnih radionica, pa čak i pisma čitalaca uredništvu. Prema svim gore navedenim faktorima Toyota je rangirana na vrhu liste.
AutoBild sprovodi testove izdržljivosti sa pređenih više od 100.000 km na nekoliko Toyotinih modela – pokazujući kontinuiranu pouzdanost vozila. Toyotini hibridi pokazali su se posebno dobrim - Toyota Prius završila je test od 200.000 km uz najveću moguću ocenu.
 
To je već 13. put da je Toyota izabrana u prvih 10 i ujedno 8. put da je izabrana u prvih 5 u segmentu starijih vozila.
PS: Svim ljudima koji vole svoje automobile i odvojili su vreme kako bi o tome pisali AutoBildu: Od srca HVALA!

Pročitajte više o Toyoti

Naša politika e-privatnosti

Koristimo kolačiće na našem sajtu kako bismo vam pružili bolju uslugu. Ako se slažete sa tim, nastavite da koristite sajt kao i obično, ili saznajte kako da podesite kolačiće.